top of page

Ontdek de airco’s van Jimmy D’Hondt te Gingelom

INSTALLATIE EN ONDERHOUD VAN AIRCOSYSTEMEN IN DE REGIO GINGELOM EN LANDEN

Tijdens de warme zomermaanden gaat er niets boven een kamer binnenlopen met de juiste temperatuur. Een kwalitatief aircosysteem is dan ook de garantie voor een optimaal wooncomfort, terwijl het ook uw lucht zuivert. Niet alleen kunt u uw airco via ons verkrijgen, bovendien zijn we ook een betrouwbare installateur van aircosystemen. Dit doen we in Gingelom, Tienen, Landen, Sint-Truiden en omgeving, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Daarnaast staan we in voor het onderhoud aan uw airco, ook wanneer u over een ouder aircosysteem beschikt. Bij reparaties trachten we steeds, binnen de mate van het mogelijk, de originele onderdelen te gebruiken.

Verlaging en uitschakeling van de airconditioning om de eletriciteit te behouden

DE KEUZE VOOR DE AIRCO’S VAN TOSHIBA

Wat de aircosystemen betreft, kiezen we nadrukkelijk voor de airco’s van het merk Toshiba. Het gaat om airco’s van de nieuwste generatie die niet alleen spaarzaam zijn, maar ook nog eens intelligent omgaan met uw noden. Dankzij de jarenlange ervaring van Toshiba als airconditioningproducent zit u op vlak van kwaliteit zeker goed, terwijl ze zowel geschikt zijn om te koelen als te verwarmen.

In combinatie met onze ervaring in de installatie van airconditioning kunnen we u verschillende oplossingen aanbieden, ongeacht of u één ruimte of meerdere ruimtes wilt koelen. Zowel het buiten- als het binnendeel is in verschillende stijlen verkrijgbaar, waardoor het optimaal aansluit bij uw interieur of exterieur. De afstandsbediening helpt u ten slotte om uw airco eenvoudig te bedienen. 

ONTDEKT U GRAAG WAT DE AIRCOSYSTEMEN VAN TOSHIBA VOOR U KUNNEN BETEKENEN OF ZOEKT U IEMAND VOOR HET ONDERHOUD VAN UW AIRCO? CONTACTEER VRIJBLIJVEND JIMMY D’HONDT TE GINGELOM.

bottom of page