top of page

Diensten van Jimmy D’Hondt in Gingelom en Landen

Verwarming

VERWARMING

Jimmy D’Hondt is uw partner voor de installatie, het onderhoud en herstellingen aan warmtepompen, gasketels en mazoutketels. Hierbij staan we ook in voor de keuring. Daarnaast contacteert u ons ook voor vloerverwarming of radiatoren.

Airconditioning

AIRCONDITIONING

Kwalitatieve airconditioning helpt het comfort in uw woning te behouden en de lucht te zuiveren. Wij leveren en installeren uw airco, maar staan ook in voor het onderhoud en eventuele herstellingen.

Badkamer en sanitair

BADKAMER EN SANITAIR

Als badkamerspecialist staan we in voor alles wat met uw badkamer te maken heeft. Denk niet alleen aan het plaatsen of herstellen van boilers, leidingen en kraamwerk, maar ook aan de plaatsing van badkamermeubelen of aan het betegelen van uw badkamer.

Ventilatie

Ventilatie

Wij van Jimmy D’Hondt staan in voor de plaatsing van ventilatiesystemen in nieuwbouwwoningen of bij renovatieprojecten. Hierbij houden we ons steeds aan de wettelijke normen.

LEVERING EN INSTALLATIE

In de eerste plaats staan we in voor de levering en installatie van sanitair, verwarming, vloerverwarming, boilers, warmtepompen, airconditioning en ventilatiesystemen. U heeft hierbij de keuze uit verschillende systemen van uiteenlopende merken als ToshibaVascoRenson en Atlantic. U rekent op een persoonlijke service en deskundig advies voor uw aankoop.

camionette voor toonzaal Jimmy D’Hondt
De monteur technicus repareren airconditioner

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

Ook na de plaatsing van uw installatie staan wij van Jimmy D’Hondt voor u klaar. Onder andere voor het periodiek onderhoud van uw airco, ventilatiesysteem, verwarmingssysteem of boiler rekent u op onze diensten. Daarnaast beschikken we over een herstellingsdienst die bij defecten snel ter plekke is. Dit doen we ook voor bestaande en oudere systemen, waarbij we steeds trachten de originele onderdelen te gebruiken. 

KEURING EN REINIGING GAS- EN MAZOUTKETELS

Onze gediplomeerde medewerkers komen graag bij u langs om uw verwarmingsketels te onderhouden en te reinigen. We doen dit zowel voor gas- als mazoutketels en leveren nadien de benodigde certificaten af. Ook als huurder rekent u hiervoor op onze diensten.

Onderhoud van een verwarmings-thuis systeem. Technicus met moersleutel reparaties gelekte warm waterpijp in Gasketel
koelwagen

VERHUUR KOELCELLEN

Voor uw feesten en gelegenheden beschikken wij over een mobiele koelwagen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen onze koelwagen huren en dit in de ruime omgeving van Gingelom en Landen.

SANITAIRE WERKEN

Ten slotte zijn we uw partner in Gingelom en Landen voor diverse sanitaire werken. Denk daarbij aan de installatie van uw sanitair, maar ook aan de betegeling of aan herstellingen. Onder andere wat het kraanwerk en de leidingen betreft, werken we samen met verschillende leveranciers en kunnen we u steeds kwalitatieve oplossingen aanbieden. 

Loodgieter bevestiging witte gootsteen pijp met Verstelbare moersleutel

WENST U EEN BEROEP TE DOEN OP ONZE DIENSTEN? NEEM DAN NU CONTACT MET ONS OP OF SPREEK MET EEN VAN ONZE VERTEGENWOORDIGERS IN DE TOONZAAL TE GINGELOM.

bottom of page