top of page

Installatie, onderhoud of herstellingen aan verwarming in Gingelom, Landen en omgeving

WARMTEPOMP LATEN PLAATSEN IN GINGELOM, LANDEN EN OMGEVING

Wij staan zowel in voor de levering als de installatie van lucht/water-warmtepompen. Deze warmtepompen hebben lucht als voornaamste hoofdenergiebron en helpen op die manier de COP (Coëfficiënt Of Performance) te verhogen. Hiervoor kiezen we nadrukkelijk voor de warmtepompen van Toshiba. Het gaat om een alles-in-één-systeem dat ook koeling kan bieden tijdens de zomermaanden.

warmtepomp van Toshiba
De monteur technicus repareren airconditioner

INSTALLATEUR VLOERVERWARMING IN DE OMGEVING VAN TIENEN

Terwijl we voor de warmtepompen samenwerken met Toshiba, kiezen we voor de vloerverwarming dan weer abrupt voor de deskundigheid van Vasco. Het gaat om een rasechte Belgische fabrikant die al meer dan twintig jaar vloerverwarmingssystemen ontwerpt voor woningen, appartementen, scholen, hotels en supermarkten. De warmte stijgt gezellig uit de vloer op en dankzij de warme voetjes voelt het ook gewoon veel gezelliger aan.

Dit type vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, werkt volledig onzichtbaar, is geruisloos en kent geen stofcirculatie. Daarnaast rekent u op een forse daling van het brandstofverbruik. U kunt het ook combineren met koeling of met radiatoren. Wij verzorgen zowel de levering als de plaatsing en het onderhoud van uw vloerverwarming. 

OUDE GASKETEL VERVANGEN OF NIEUWE GASKETEL LATEN PLAATSEN IN GINGELOM, LANDEN EN OMGEVING

Bij een gasketel maakt u gebruik van de aardgasleiding en hoeft u niet over een opslagtank te beschikken. Dit zorgt ook voor een aangename kostenspreiding, terwijl het in vergelijking met fossiele brandstoffen een milieuvriendelijkere en duurzame oplossing is. De installatie van een gasketel kunnen wij relatief snel voor u uitvoeren, terwijl de kosten beperkt zijn. Ook voor het onderhoud, de reiniging en de certificaten staan we voor u klaar. Eveneens kunnen we uw oude gasketel vervangen. We gebruiken hiervoor de gasketels van het merk Bulex.

Onderhoud van een verwarmings-thuis systeem. Technicus met moersleutel reparaties gelekte warm waterpijp in Gasketel
Logano plus KB372 van Buderus

MAZOUTKETEL INSTALLEREN IN DE OMGEVING VAN GINGELOM EN LANDEN

In tegenstelling tot bij een gasketel moet u hier wel over een opslagtank beschikken die zich boven of onder de grond bevindt. De mazoutketel zal vervolgens de mazout naar de brander pompen en zal de vernevelde mazout ontvlammen. De opgewekte warmte wordt vrijgegeven aan het verwarmingscircuit. Het gaat om een grotere investering, maar door de keuze voor hoogrendementsketels geniet u wel van economische voordelen. Voor de levering en de plaatsing van mazoutketels kiezen we hoofdzakelijk voor het merk Buderus. Daarnaast staan we ook in voor het onderhoud, de reiniging en kunt u bij ons terecht voor de nodige certificaten.

LEVERING EN PLAATSING VAN RADIATOREN IN GINGELOM, LANDEN EN OMSTREKEN

Ten slotte kunt u ook bij ons terecht voor uw radiatoren, ongeacht of u nu de voorkeur geeft aan designradiatoren, verticale radiatoren of een van de vele andere uitvoeringsvormen. We werken hierbij enkel met de beste merken als Radson, VascoHenrad en Jaga

radiatoren

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN IN ONZE TOONZAAL OF CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE.

bottom of page