top of page

Badkamermeubels, boilers of kraanwerk kopen in Gingelom

WIJ BOUWEN MEE AAN UW BADKAMER OF WELLNESS

Geen enkele andere plek in huis is zo persoonlijk en rustgevend als uw eigen badkamer. Des te belangrijker is het om badkamermeubels te vinden die aan uw behoeften en voorkeuren voldoen. Misschien is functionaliteit uw eerste prioriteit? Of misschien wilt u een sensuele omgeving creëren vol comfort? In onze toonzaal heeft u keuze tussen badkamermeubels van de merken Villeroy & BochDuravitDetremmerieNovelliniSleursDedecker en Vika. Bij Jimmy D’Hondt in Gingelom vindt u ongetwijfeld een badkamermeubel dat aan uw smaak en wensen voldoet. Wij staan zowel in voor de levering als de installatie, terwijl we ook op andere vlakken graag meebouwen aan uw badkamer of wellness:

  • Levering en installatie badkamermeubels

  • Levering, plaatsing en onderhoud boilers

  • Leidingen van topmerken

  • Volledige renovatie van uw badkamer (incl. tegelwerken)

regendouche

ONTDEK ONZE PRODUCTEN

Bij ons kunt u onder andere terecht voor de aankoop en de installatie van uw boiler. Wij helpen u bij het vinden van een goede boiler en werken hierbij samen met kwalitatieve merken als ACVBulex en Atlantic. Ook voor het onderhoud of voor herstellingen rekent u op onze diensten.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor uw leidingen (o.a. van Alpex en Mannesman) en voor uw kraanwerk. Ons kraanwerk blinkt uit op vlak van functionaliteit, maar wij weten als geen ander dat het oog ook wat wil. Wij helpen van uw badkamer een esthetisch geheel te maken en bieden u kraanwerk aan van merken als HansaAxorKVRGröhePaffoni en Hansgröhe.

ONTDEK NU DE VELE MOGELIJKHEDEN EN KOM LANGS IN ONZE TOONZAAL IN GINGELOM, TIJDENS DE WEEK OF ’S ZATERDAGS OP AFSPRAAK.

bottom of page