top of page

Ventilatiesysteem laten plaatsen in de omgeving van Gingelom en Landen

PLAATSING VENTILATIESYSTEEM IN NIEUWBOUWWONINGEN

Terwijl oude woningen vaak via allerhande spleetjes en kiertjes verse lucht krijgen, zijn de isolatienormen voor nieuwe woningen zo streng dat u wel over een ventilatiesysteem moet beschikken. Voor nieuwbouwwoningen gelden er dan ook een aantal EPB-eisen, maar hetzelfde geldt ook voor ingrijpende energetische renovaties. Wij van Jimmy D’Hondt in Gingelom zorgen ervoor dat uw woning aan alle eisen voldoet en staan in voor de levering en plaatsing van uw ventilatiesysteem. Dit doen we compleet conform de wettelijke normen. We kunnen u hierbij verschillende oplossingen voorstellen. Het gaat om C+-ventilatiesystemen van het merk Renson en D-ventilatiesystemen van het merk Vasco.

Vasco D350 - D425
Renson Healthbox 3.0

ZUIVERE LUCHT VOOR UW WELZIJN

Als u zich niet op uw gemak voelt in uw directe omgeving, kunnen uw prestaties met wel 50% afnemen. Dit komt omdat kamertemperatuur meer dan welke factor ook het welzijn beïnvloedt. Natuurlijk kan u zich aanpassen aan bepaalde omstandigheden, maar er is een duidelijk gebied waarin u uw maximale prestaties kunt bereiken. Hoe? Door de externe omstandigheden perfect te maken. Ook heeft slechte binnen lucht een negatieve invloed op uw welzijn. Het kan zelfs leiden tot blijvende gezondheidsproblemen. Omdat u tot 90% van uw tijd binnenshuis doorbrengt, is de kwaliteit van uw kamertemperatuur en uw lucht binnenshuis belangrijk. Over het algemeen is er altijd ruimte voor verbetering. Wij delen graag onze tips en technische oplossingen met u

LIET U EEN NIEUWBOUWWONING PLAATSEN OF ONDERGAAT UW WONING EEN INGRIJPENDE ENERGETISCHE RENOVATIE? ZORG DAT UW WONING AAN DE NORMEN VOLDOET EN CONTACTEER UW EXPERT IN GINGELOM.

bottom of page